Translate

Sayfalar

10 Kasım 2012 Cumartesi

Tüm detayları rahatınız için düşünülmüş...



 Tüm detayları rahatınız için düşünülmüş tümünde ayrıcalıklı hizmet alabileceğiniz odalarımızın dekorasyonu lüks ve konforu bir arada sunuyor.

    Gerçek bir lüks deneyimi için, Buruciye Otel' in suitleri eşsiz bir koleksiyon sunar.



    Superior Odalar

    25 - 30 m2 arası büyüklükteki odalarımızda standartların üzerinde bir konaklama deneyimi yaşayacaksınız.

    Ücretsiz LİG TV Yayını, 32" Sony Lcd TV, Geniş Yatak, Çalışma masası, Çalışma masası koltuğu, Su ısıtıcısı, Minibar, İkram çay, kahve, su, Özel banyo ürünleri, Yüksek hızlı kablosuz internet, Günlük gazete servisi, Yastık menüsü, Hoparlörlü, telesekreterli, direkt telefon, Bornoz, Saç kurutma makinesi, Makyaj aynası, Ütü ve ütü masası imkanı Kumandalı, bağımsız klima, Hoşgeldiniz ikramı, Laptop büyüklüğünde kasa

    Suit Odalar

    45 m2 büyüklüğündeki odamızda kendinizi için ihtişamlı bir dekorasyon ve konfor, iş hayatınız içinse prestij bulacaksınız.

    Ücretsiz LİG TV Yayını, 42" Sony Lcd TV, Geniş Yatak, Jakuzi, Yemek masası, Toplantı masası, Turn-Down servisi, Oturma grubu, Su ısıtıcı, Minibar İkram Çay, kahve, su, Özel banyo ürünleri, Yüksek hızlı kablosuz internet, Rain shower, Günlük gazete servisi, Yastık menusü, Hoparlörlü telesekreterli direkt telefon, Bornoz, Saç kurutma makinesi, Makyaj aynası, Ütü ve ütü masası imkanı, Kumandalı bağımsız klima, Hoşgeldiniz ikramı, Laptop büyüklüğünde kasa


Reszervasyon için :  0(346) 222 40 20

2 yorum:

  1. Herkesin Mersin ilimizde tatil yapması gerekli, gerek doğası ve plajlarıyla ünlü olan bu şehirimizde tatil yapmak istiyorsanız eğer kesinlikle "Hotel Lamos"'u ziyaret ederek oradaki pozitif atmosferi görmelisiniz.

    www.hotellamos.com

    YanıtlaSil
  2. Buruciye otel ile ilgili tüm detayları bulabileceğiniz internet sitesi aşağıda yer almaktadır. Mükemmel tatil olanaklarını size sunan Buruciye otel ile ilgili iletişim numaralarını bulmak, otel telefonuna ulaşmak, online rezervasyon gibi fırsatlardan aşağıda ki bağlantıyı tıklayarak ulaşabilirsiniz.
    http://www.sivasotel.com/sivas-buruciye-otel-numarasi/

    YanıtlaSil